Vereniging

Introductie

Tafeltennis is een sport voor iedereen:

Jong en oud kunnen aan deze sport plezier beleven en iedereen kan het spelen op zijn of haar niveau, recreatief of in competitieverband.

Bij Tafeltennisvereniging NON wordt het spelletje zowel recreatief als op wedstrijdniveau gespeeld. Voor de recreatieve spelers is er de mogelijkheid om deel te nemen aan de woensdagavond training of vrij te spelen.

De teams die deelnemen aan de competitie trainen op deze vaste woensdagavond.

Tijdens de competitie worden de thuiswedstrijden ook op de woensdagavonden gespeeld, de dagen voor de uitwedstrijden zijn afhankelijk van de speelavond van de tegenstander.

Voor overige informatie over wedstrijden zie “Competitie”

Zie ook onze  Privacyverklaring

Accommodatie

De  accommodatie, met de gezellige eigen pantry, wordt gedurende de trainingen en de wedstrijden gebruikt.

Activiteiten

Naast de vele trainingen worden ook veel andere activiteiten georganiseerd zoals competities, bekertoernooien, 6- of 8-kampen en de jaarlijkse feestavond als afsluiting.

Kom eens langs op een van onze trainingsavonden bij NON of kijk eens rond op onze website.

U bent van harte welkom in sportzaal Bernrode aan de Zijlstraat te Heeswijk !

NON-jan-2016

NON-geschiedenis

Nadat medio 1978 enkele enthousiastelingen in café De Zwaan in Heeswijk een tafeltennistafel opzette om wekelijks te spelen kwam er de oprichtingsvergadering in december van dat jaar.

De notariële akte met statuten via de Kamer van Koophandel volgde in augustus 1979 waarbij de vereniging NON officieel een feit was.

Gestart dus in café De Zwaan gingen we in september 1979 verder in het Parochiehuis te Dinther, later verhuisde we naar De Pub in de Torenstraat totdat in 1986 enkele noodlokalen vrijkwamen van de Basisschool aan de Veldstraat en de leden deze verbouwden tot een eigen clubhuis die in september van dat jaar feestelijk in gebruik genomen werd.

Helaas brandde in december 1998 het gehele clubhuis af die niet meer herbouwd kon worden, we konden gelukkig snel terecht in Sporthal De Tol in Heeswijk die leeg stond en op de nominatie gesloopt te worden.

Het “tijdelijke” verblijf duurde toch nog 10 jaar totdat we in 2008 in de nieuwe Sporthal Bernrode bij het Gymnasium te Heeswijk terecht konden waar we tot op dit moment nog wekelijks onze trainingen hebben en de competitiewedstrijden spelen.